Voopoo Argus G Pod Kit

Na zalihi
Dostupno: %1 komada
SKU
12584

Način korištenja: MTL i RDL
Chipset: Gene.AI
Dimenzije: 110.9 x 25.7 x 13.5mm
Kapacitet: 2ml
Punjenje tanka: Bočni sustav punjenja
Protok zraka: Podesiv sustav protoka zraka
Grijači: Kompatibilan s zamjenskim PODovima serije Argus POD
Raspon otpora: 0.5 - 3.0ohm
Baterija: 1000mah (integrirana)
Izlazna snaga: 5 - 25W (prilagodljiva)
Izlazna struja: 3.2 - 4.2V
Materijal: Legura cinka
Punjenje baterije: USB Tip-C

Pakiranje sadrži:
1 x Voopoo Argus G Pod 
1 x VooPoo Argus Pod tank (0.7ohm)
1 x VooPoo Argus Pod tank (1.2ohm)
1 x USB Tip-C kabel
1 x Korisničke upute

Webshop cijena
Već od 35,50 EUR
Dodajte na listu želja

VooPoo Argus G Pod Kit uređaj je vrhunskog dizajna koji je kompaktan i lagan. Ima ugrađenu bateriju od 1000mAh i može emitirati do 25W. Uređaj podržava USB Type-C brzo punjenje, što znači da se može potpuno napuniti u kratkom vremenu. Nadalje, podovi uključuju ugrađene ITO zavojnice s otporima od 0,7 ohm i 1,2 ohm kako bi se dobio vrhunski MTL i RDL način korištenja. Argus G grijači ili unaprijed instalirani podovi traju za oko 14 ml e-tekućine. Ima razne sigurnosne mjere, a sve kritične postavke korištenja prikazane su na OLED zaslonu sa strane Kita. To osigurava da su izlazna snaga u vatima, trajanje baterije i drugi detalji o korištenju lako dostupni.

GLAVNE ZNAČAJKE:

  • MTL i RDL način korištenja
  • Baterija 1000mAh
  • Tehnologija Gene AI čipa
  • Kompatibilan s Argus Podom
  • Podesivi prekidač protoka zraka
  • Kapacitet e-tekućine od 2 ml
  • Ulaz za zrak s 4 rupe
  • Višestruke sigurnosne značajke

VIŠE O KOMPLETU VOOPOO ARGUS G POD
Argus G je kompatibilan s Argus zamjenskim podovima koji mogu pohraniti do 2 ml vaše omiljene e-tekućine. Za početak, paket uključuje 2x 0,7 ohm i 1x 1,2 ohm podove koji mogu podržati i uski MTL vape koji vjerno imitira osjećaj pušenja cigarete i labavije RDL udisanje s više pare.

Sofisticirani ugrađeni čipset prepoznaje koji ste otpor grijača instalirali i automatski određuje odgovarajuću snagu. Preporučena najbolja snaga za Podove od 1,2 Ohma je 5-12 W, a za 0,7 Ohma je 5-18 W. No, ove postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku držeći pritisnutu tipku za paljenje i odabirom razine snage.

Elegantan ažurirani OLED zaslon jasno prikazuje kritične informacije poput trajanja baterije i izlazne snage, čineći sustav izbornika s jednim gumbom jednostavnim i lakim za korištenje. Kako vam se baterija isprazni, možete očekivati brzo ponovno punjenje zahvaljujući priloženom USB-C konektoru. Kada je potpuno napunjena, ugrađena baterija od 1000 mAh učinkovito pruža stalnu izlaznu snagu za otprilike 3 do 4 dana korištenja.

Za ponovno punjenje podova uklonite zaštitnu gumicu kako biste pristupili otvoru za punjenje i dodajte e-tekućinu. Ponovno postavite pod u uređaj nakon što ga napunite. Ovi su podovi magnetski povezani za dodatnu sigurnost i imaju zaštitu od curenja. Obja poda koriste mesh grijače za brzo zagrijavanje e-tekućine i ugodniji okus.

Na kraju, Argus G kit ima šest različitih sigurnosnih značajki, uključujući prekovremeni rad, kratki spoj, prekomjerno punjenje, prekomjernu struju, nisku bateriju i zaštitu od pretjerane temperature.

Više informacija
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 35,50 EUR
Najniža cijena na datum (unutar 30 dana) 11.03.2024.
Proizvođač Voopoo
Napišite recenziju
Recenzirate:Voopoo Argus G Pod Kit
Vaša ocjena