GARANCIJA ZA PROIZVODE 

 

MODOVI - eGO BATERIJE

Garancija na modove vrijedi 90 dana od datuma kupnje uz priloženi račun, a odnosi se isključivo na tvorničke greške.

Na MOD-ovima i baterijama moguće je da uslijed korištenja dođe do oštećenja vanjskog sloja (boje), takvo oštećenje se smatra normalnim uslijed korištenja uređaja. Te stoga nismo u mogućnosti odobriti reklamaciju na tu vrstu oštećenja.


 

LI-ION BATERIJE

Garancija na baterije vrijedi 1 radni dan od trena aktivacije uz priloženi račun, a odnosi se isključivo na tvorničke greške (dead on arrival – DOA, odn. ako ne radi otpočetka).

 


 

SETOVI/BLISTER 

Garancija na baterije, punjače i adaptere vrijedi 90 dana od datuma kupnje uz priloženi račun, a odnosi se isključivo na tvorničke greške.

Garancija na kartomizere/clearomizere i zamjenske grijače vrijedi 1 radni dan od trena aktivacije uz priloženi račun, a odnosi se isključivo na tvorničke greške (dead on arrival – DOA, odn. ako ne radi otpočetka).

 


 

GRIJAČI

Garancija na zamjenske grijače vrijedi 1 radni dan od trena aktivacije uz priloženi račun, a odnosi se isključivo na tvorničke greške (dead on arrival – DOA, odn. ako ne radi otpočetka).

 


 

E-TEKUĆINA / USNICI

E-tekućine i drip-tipovi ne mogu biti vraćeni ni pod kojim uvjetima zbog sigurnosnih i higijenskih razloga.

 


 

PUNJAČI I LI-ION BATERIJE

Garancija na punjače vrijedi 30 dana od datuma kupnje uz priloženi račun, a odnosi se isključivo na tvorničke greške.

 


 

RBA/RDA

Garancija na RBA/RDA vrijedi 1 radni dan od trena aktivacije uz priloženi račun, a odnosi se isključivo na tvorničke greške (dead on arrival – DOA, odn. ako ne radi otpočetka).