VEEV Vape

VEEV Vape e-cigareta sastoji se od uređaja i podova, odnosno okusa. VEEV Vape uređaj kompaktne je veličine i modernog, elegantnog dizajna u pet boja, dok podovi dolaze u sedam različitih okusa. VEEV koristi posebnu MESH tehnologiju zagrijavanja koja sprječava pregrijavanje i osigurava ujednačen okus, a uređaj, koji se puni svega pola sata, se također može povezati s posebnom aplikacijom. Istražite našu ponudu kvalitetnih VEEV Vape uređaja u i podova raznih okusa s dvije varijante jačine nikotina.

2 Artikal(a)

po stranici

 • VEEV podovi – okusi za VEEV vape uređaj

  1 Recenzija

  Dostupno odmah

  5,50 €
  41,44 kn
 • VEEV Vape Uređaj

  Dostupno odmah

  19,00 €
  143,16 kn

2 Artikal(a)

po stranici

Isključivo informacije koje su objavljene pod dijelovima Opis proizvoda/Dodatne informacije/Oznake proizvoda robne marke VEEV odnose se na proizvode robne marke VEEV te Philip Morris Zagreb d.o.o. nije odgovoran za bilo koji drugi sadržaj objavljen na internetskoj trgovini Parilica.hr.


Dotmod d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda. Slike su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog proizvoda.

Molimo potvrdite da ste punoljetan korisnik proizvoda koji sadržavaju ili isporučuju nikotin.

Ova stranica sadrži informacije o našim elektroničkim cigaretama društva Philip Morris International i trebamo informaciju o vašoj dobi kako bismo bili sigurni da ste punoljetna osoba u Hrvatskoj koja bi inače nastavila koristiti proizvode koji sadržavaju ili isporučuju nikotin. Philip Morris proizvodi koji sadržavaju ili isporučuju nikotin nisu alternativa prestanku pušenja, niti su zamišljeni kao pomoć pri prestanku pušenja. Nisu bez rizika. Sadrže nikotin koji izaziva ovisnost. Samo su za punoljetne osobe.

Ne
Da