VEEV Vape

VEEV uređaj, nova e-cigareta koja dolazi u 5 različitih boja, i VEEV podovi, e-tekućina dostupna u različitim vape okusima.

2 Artikal(a)

po stranici

 • VEEV podovi – okusi za VEEV vape uređaj

  1 Recenzija

  Dostupno odmah

  39,00 kn
  5,18 €
 • VEEV Vape Uređaj

  Dostupno odmah

  200,00 kn
  26,54 €

2 Artikal(a)

po stranici

Isključivo informacije koje su objavljene pod dijelovima Opis proizvoda/Dodatne informacije/Oznake proizvoda robne marke VEEV odnose se na proizvode robne marke VEEV te Philip Morris Zagreb d.o.o. nije odgovoran za bilo koji drugi sadržaj objavljen na internetskoj trgovini Parilica.hr.


Dotmod d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda. Slike su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog proizvoda.

Molimo potvrdite da ste punoljetan korisnik proizvoda koji sadržavaju ili isporučuju nikotin.

Ova stranica sadrži informacije o našim elektroničkim cigaretama društva Philip Morris International i trebamo informaciju o vašoj dobi kako bismo bili sigurni da ste punoljetna osoba u Hrvatskoj koja bi inače nastavila koristiti proizvode koji sadržavaju ili isporučuju nikotin. Philip Morris proizvodi koji sadržavaju ili isporučuju nikotin nisu alternativa prestanku pušenja, niti su zamišljeni kao pomoć pri prestanku pušenja. Nisu bez rizika. Sadrže nikotin koji izaziva ovisnost. Samo su za punoljetne osobe.

Ne
Da