SteamTank - Janice 27 20/120ml

Na zalihi
SKU
11866
Duhan - Slatki krekeri - Krema od vanilije - Sok breskve - Viski liker Koncentrat arome Vrijeme dozrijevanja: 10 - 15 dana Sastav: Propilen glikol, aroma Pakiranje: 20ml u 120ml Chubby bočici *NAPOMENA: Koncentrat nije odmah spreman za korištenje! Sadržaj bočice ima 20ml arome predviđene za nikotinski dodatak u obliku baze.

Webshop cijena
9,20 EUR
Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Maksimirska
Importanne Centar
Avenue Mall
Arena Centar
Ozaljska
Dodajte na listu želja

Janice 27 je tekućina odvažnog i zrelog okusa duhana sa savršenom dozom slatkoće koju će zasigurno cijeniti svi ljubitelji slađih duhanskih aroma. Aromom dominiraju glatke i zadimljene note duhana umotane u lagani slatkasti sloj savršene kremaste mješavine. Na udisaju će vas, osim arome finog duhana pomiješane sa suho-slatkom notom krekera, dočekati ukusni okus kreme od vanilije s nježnim podtonom soka od breskve koji joj daje lakoću i svježinu. Poznati okus likera s viskijem daje cjelokupnoj aromi odvažnu i smioniju notu te ju pretvara u pravu duhansku poslasticu.

Tekućina je odmah spremna za korištenje.

Potražite „SUGAR FREE“ oznake na našim bočicama i budite sigurni u liniju e-tekućina koja maksimalno štiti vaše grijače i coilove.

Više informacija
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 9,20 EUR
Najniža cijena na datum (unutar 30 dana) 2024-04-23
Proizvođač SteamTank
Vrsta Duhanska
Napišite recenziju
Recenzirate:SteamTank - Janice 27 20/120ml
Vaša ocjena