Parilica aroma - Crime 20ml

Na zalihi
SKU
12636
Kaktus - Limeta Koncentrat arome Vrijeme dozrijevanja: 0 dana Sastav: Propilen glikol, aroma Pakiranje: 20ml u 120ml Chubby bočici *NAPOMENA: Koncentrat nije odmah spreman za korištenje! Sadržaj bočice ima 20ml arome predviđene za nikotinski dodatak u obliku baze.

Webshop cijena
6,50 EUR
Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Importanne Centar
Avenue Mall
Arena Centar
Ozaljska
Maksimirska
Dodajte na listu želja

Dobrodošli na divlji zapad, u svijet opasno ukusnih aroma s daškom avanture.

Crime aroma, stvorena mješavinom Saguaro kaktusa koji svojim sočnim, suptilnim i svježim okusom donosi elemente prirode te osvježava nepce od prvog udaha i pernatim kaktusom koji donosi egzotičnu notu i dodatnu slojevitost okusu, možete očekivati da će vas ova komponenta iznenaditi svojom jedinstvenošću i egzotičnim karakterom.
Meksička limeta je ključni sastojak koji donosi svježinu i živahnu kiselost u ovu kombinaciju, njezin oštar, citrusni okus budi nepce i daje osvježavajući štih svakom povlačenju, dok Tahiti limeta, s druge strane, pruža mirisnu i upečatljivu svježinu.

Ova mješavina limete savršeno se uklapa s kaktusima, stvarajući harmoničnu ravnotežu između slatkog i kiselog te čini da Crime aroma bude živa i stimulirajuće ugodna za nepce.

Pripremite se za nevjerojatno osvježavajuće iskustvo s Crime aromom, koja će vas zavesti, zarobiti i ostaviti vas s osjećajem da ste postali suučesnik u ukusnom zločinu.

Više informacija
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 6,50 EUR
Najniža cijena na datum (unutar 30 dana) 2024-05-16
Proizvođač Parilica
Vrsta Voćna
Napišite recenziju
Recenzirate:Parilica aroma - Crime 20ml
Vaša ocjena