Innokin Zlide Top 3/4.5ml

Na zalihi
Dostupno: %1 komada
SKU
12255

Dimenzije: 24.5 x 51mm
Kapacitet: 3ml
Protok zraka: Gornji podesiv sustav protoka zraka
Punjenje tanka: Gornji sustav punjenja (slide to fill)
Grijači: Kompatibilan s Z serijom grijača
Materijal: Nehrđajući čelik, borosilikatno staklo
Navoj: 510
DripTip: 510

Pakiranje sadrži:
1 x Innokin Zlide Top Tank
1 x Z grijač 0.3ohm
1 x Z grijač 0.6ohm
1 x Zamjensko staklo
2 x 510 drip tip (MTL / RDL)
1 x Vrećica rezervnih dijelova
1 x Korisničke upute

Webshop cijena
Već od 0,00 EUR
Dodajte na listu želja

Sljedeća generacija MTL & RDL tankova - Zlide Top Tank tvrtke Innokin
Nakon uspjeha Zlide Tank-a, Innokin s ponosom predstavlja novi Zlide Top Tank, koji je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i borosilikatnog stakla i obećava najviši MTL i RDL užitak korištenja, uz apsolutno udobno rukovanje. Dizajn je moderan, a u isto vrijeme zrači određenom elegancijom. S promjerom baze od 24.5mm, kompaktni Zlide Top Tank u 6 izvrsnih varijanti boja čini impresivnu figuru na mnogim baterijskim modifikacijama.

Ovdje se zaista mislilo na sve
Sa Zlide Top Tank-om, Innokin predstavlja daljnji razvoj popularnog i uspješnog Zlide Tanka. Prethodni donji AFC (Air Flow Control) zamijenjen je novodizajniranim i nepropusnim gornjim AFC-om, koji omogućuje preciznu prilagodbu protoka zraka, od strogog MTL-a do udobnog RDL-a. Osim toga, postoji volumen spremnika od 2, 3 ili 4.5 ml, koji se može individualno odrediti korištenjem različitih veličina zamjenskih stakala za spremnik. Standardni tank od 3 ml i tank s bubble staklom od 4.5 ml već su uključeni u pakiranje. Također su uključene dvije 510 varijante drip tipova za MTL i RDL, tako da korisniku ništa ne nedostaje. Punjenje tanka se odvija preko udobnog gornjeg otvora za punjenje koji se krije ispod provjerenog kliznog gornjeg čepa koji omogućuje brzo i jednostavno punjenje.

Novi DuoPrime Z-Coil i mnoštvo drugih varijanti grijača za MTL i RDL
Novi MTL DuoPrime Z-Coil od 0.6 ohm razvijen je posebno za novi Zlide Top tank, koji obećava maksimalni MTL užitak s izlaznom snagom od 9 do 13W. Zahvaljujući novoj duo-mesh strukturi, pruža još intenzivnije iskustvo korištenja i okusa uz poboljšanu izdržljivost. Alternativno, Zlide Top Tank je naravno također kompatibilan sa svim ostalim grijačima iz Innokinove Z serije, koja nudi širok raspon opcija grijača - s ukupno 8 različitih grijača za MTL i RDL.

Više informacija
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 28,00 EUR
Najniža cijena na datum (unutar 30 dana) 11.03.2024.
Tankovi prema namjeni MTL/RDL
Vrsta Tanka S gotovim grijačima
Proizvođač Innokin
Napišite recenziju
Recenzirate:Innokin Zlide Top 3/4.5ml
Vaša ocjena