Steam Tank

ŠTO JE STEAM TANK?

Steam Tank predstavlja otvorenu platformu za sve nepoznate miksologe koji žele svoje kreacije predstaviti svijetu.
Svi anonimni liquid kreativci sada imaju priliku izaći na svjetlo pozornice kroz Steam Tank.

Smatraš da imaš vrhunski liquid, ali nitko ih osim tvojih prijatelja nije probao? Rado ćemo te predstaviti svijetu i dati ti priliku da zasjajiš na vejperskoj sceni. Steam Tank te očekuje.

O AUTORU

Prvu liniju Steam Tanka kreirao je Filip Tokić, zasigurno najprepoznatljivije ime borbe za prava parenja u Hrvatskoj.

Osim dućana Parilica koji mijenjaju Hrvatsku od 2011. smanjujući broj pušača i kreiranju vejperske zajednice, najpoznatiji je glasnogovornik promocije proizvoda smanjene štetnosti za koje se aktivno bori još od 2013., kad je osnovao udrugu korisnika osobnih isparivača CROHM.

Organizirao je i sudjelovao na mnogim konferencijama smanjene štetnosti, a uspio je dovesti i najpoznatije znanstvenike u Hrvatsku poput dr. Karla Fagerstroma 2017.

Uglavnom je poznat kao glavni „krivac“ za većinu ljudi koji su prestali pušiti i počeli koristiti parilice, kao i za pomoć malim hrvatskim tvrtkama da stanu na noge.
Sada nam predstavlja i svoju prvu liniju tekućina.

Ukoliko želite znati više o liquidima, slobodno nam se možete pridružiti i upitati autora sve što Vas zanima na: fb Parilica - Croatian Vape Community (https://www.facebook.com/groups/parilica)

RIJEČ AUTORA

Steam Tank baziran je na nekim osnovnim temeljima. Svi sastojci moraju biti TPD2 sukladni, što znači da su sigurni za parenje. Maksimalni udio arome je do 10%, dosta liquida je potpuno bez šećera, a svi su odmah spremni za korištenje.
Znači: nema steepanja - nema čekanja.

SIKIRIKI

SIKIRIKI – SALTY PEANUT TOBACCO

Predstavljam vam prvi u nizu duhana iz Steam Tank linije duhanskih liquid-a.

Razmišljajući o kikirikiju, svi smo složni da on mora bit slan, pržen i intenzivan. Dosad sam probao hrpu kikiriki liquida koji su bili ili blagi ili se kikiriki osjeti „negdje tamo u pozadini“, stoga sam ovdje odlučio njegovo visočanstvo kikiriki dovesti naprijed, dobro ga posoliti i zaokružiti svjetlijim sušenim duhanom.

Da bi se dobila punoća obvezan je kremasti kikiriki maslac, pa rezultat nije mogao biti ništa drugo do Sikirikija. Ako tražite slani kikiriki protkan suhim duhanskim notama, to je to. Game over.

Kupi

JAFFICA - ORANGE BISCUIT CHOCOLATE

Ljubitelji Jaffe znaju koja je jedina prava Jaffa. Uistinu je bilo zahtjevno istovremeno pogoditi prhkost i mekoću biskvita, položiti unutra svježu naranču i zaokružiti sa slojem čokolade, pa sve to uklopiti u jednu harmoničnu cjelinu!

Ova tekućina je izvrsno izbalansirana, a kad probate nećete vjerovati da je potpuno SUGAR FREE!!

Kupi

PUFFTER EIGHT

Starije generacije će znati koliko je ova čokoladna poslastica osmijeha i sreće donosila dok je dolazila iz Njemačke i Austrije… Legendarne hladne čokoladice su još uvijek omiljeni desert mnogima, stoga su izazovi u kreiranju liquida bili vrlo visoki.

Tamnija mliječna čokolada sa ledenim punjenjem je točan opis onoga što vas ovdje očekuje, a također je potpuno SUGAR FREE.

Kupi

WESTMINSTER FINEST

Nomen est omen ili ime je znak. Raskošan i monumentalan liquid. Podlogu mu daje kombinacija svijetlih i tamnih duhana, tijelo čine burbon i čokolada, a vršne note pri izdahu obilježava cvjetna i svježa naranča. Ovo je vrlo karakterna tekućina, baršunasta i specifično teža, a opet prozračna.

Yes your Highness, it's only the finest!

Kupi

SALAZAR

Ah ah ah …. Moj osobni favorit. Posebne sorte duhana koje su i samostalno fantastične, no morao sam ih probati oplemeniti.

Ovdje sam za bazne note dodao klinčiće koji se cijelo vrijeme transformiraju od vrlo napadnih u početku, pa do neosjetljivih, te do konačnog divno izbalansiranog liquida. Za završne note izabran je đumbir, koji je vrlo nenametljiv, a daje jednu širinu cijelom liquidu i sprečava nametljive klinčiće da preuzmu riječ.

Preporučam korištenje odmah i uživanje u vrtoglavim transformacijama.

Zašto Salazar? Osvetio sam „uništavanje“ sjajnih duhana koji se na kraju savršeno dobro poslože u jednu harmoničnu cjelinu.

Kupi

Nuttorious - Tobacco hazelnut

Kao veliki ljubitelj lješnjaka, kreiranje ovog liquida bilo je neizostavno. Veći izazov od odabira lješnjaka bio je odabir duhana kao podloge i stapanje svega u jednu homogenu cjelinu koja će omogućiti duhanima da izađu i „pridrže ljestve“ lješnjaku. Razmišljanje o lješnjaku me je odvelo do nekih šumskih puteva na kojima ćete u svježe proljetno jutro naići i na medu i na med među stablima lješnjaka.

Kupi

Janice 27 - Sweet tobacco

Janice 27 jasna je asocijacija na veliku divu Janice Joplin. Takva je i tekućina, pomalo divljeg karaktera, ali neobično mirna, presijecana aromama Južnjačke utjehe koja daje dinamiku cijelom liquidu.

Vrlo umjeren i nenapadan bouqet od krekera i kreme od vanilije daju joj stabilnost kako bi lagana breskva i viski mogli plesati svoj vječni ples. Nježni slatkasti karakterni duhan obvezna je stanica za sve ljubitelje duhana.

Kupi

Tobee - Honey Vanilla Cured Tobacco

Taj divni med, nikad dovoljno korišten. Ovdje je med osnovni i dominantni ton cijelog liquida. Od početka do kraja, sve je medeno, dok kompletno okruženje čine uglavnom divlji duhani, koje je inače malo teže koristiti i uživati u njima.

Karamela i amareto su ovdje suprotstavljeni kao dvije krajnosti od koji niti jedna ne prevladava, a daju savršeno tijelo za ovu medenu čaroliju.

Kupi

Peachless - Peach Gummy

Imamo divne sočne breskve sa reklama koje se cijede na vrelom suncu…ali ovo nije priča o njima - Ovo je priča o „običnim“ vinogradarskim breskvama, onim nešpricanim i netretiranim vulgaris breskvama.

Te divne „otpadnice“ zvijezda su ovog liquida zbog svoje prirodne sočnosti i savršene nesavršenosti. Uz dodatak sljezovih i gumenih bombona idealna kombinacija za cjelodnevno

Kupi

O'Lemon - Orange Lemon

Jedina ideja kreiranja ove arome bilo je rekreirati divnu cedevitu. Onaj trenutak kad ste je tek pomiješali u hladnoj vodi, sa mjehurićima koji skaču nadražujući nosnice je upravo ono što ćete pronaći u ovom liquidu.

Vrlo svježe, slatke i citrusne arome, idealne za DL korisnike. Uživajte

Kupi

Stay Tuned!