Tankovi za e-cigarete

INNOKIN ARES 2 TANK

NAČIN KORIŠTENJA: MTL od zatvorenog do otvorenijeg

VARIJANTE: 22mm i 24 mm

SPECIFIČNOSTI: Jednostavno punjenje i slaganje

Sjajan rebuidable tank za MTL korisnike koji traže i mogučnost otvorenijeg protoka zraka. Sam tank je dizajnirao poznati youtuber Phil Busardo. Namjenjen je zahtjevnijim korisnicima koji imaju želju i volju sami slagati grijače. Naša idealna kombinacija je potpuno otvoren tank sa Ni80 superfine clapton žicom na cca. 0,7ohma, no svakako da i standardni Kantal ili SS radi sjajno, premda ga je potrebno tada malo i zatvoriti. Protok zraka, osim na prstenu za protok zraka, može se podešavati i ispod samog grijača kako bi si pronašli točan protok kakav želite. Najveća prednost je u najjednostavnijem mogučem punjenju tanka koji je rješen putem slide poklopca. Pozicioniranje vate je vrlo jednostavno s obzirom da su napravljeni otvori na samom decku gdje se vata jednostavno ugura. Također je odlično rješen i sistem slučajnog otvaranja u džepu, na način da usnik ima mali produžetak koji to sprječava.

Sve u svemu jedan sjajan RBA tank koji se kreće od zatvorenog MTLa do otvorenijeg MTLa.

Kupi

INOKIN ZLIDE TANK

NAČIN KORIŠTENJA: MTL od zatvorenog do otvorenijeg

VARIJANTE: 22mm i 24 mm

Kako mu i samo ime kaže, ovaj tank iz Innokinove Platform serije najveću prednost ima u jednostavnosti punjenja. Palcem se okomito gurne poklopac i jednostavno se natoči. U pakiranju dolazi 0,48 Z-PLEX grijač i 1,6ohma, no istaknuli bi ovdje da 0,8ohm grijač uvjerljivo najbolji grijač za ovaj tank, kao i 1ohm i 1,2ohma grijači. Odlično rješen protok zraka čini ovaj tank najboljim izborom za sve koji žele ozbiljan i jednostavan tank.

Kupi

VAPORESSO GTX 18 TANK

NAČIN KORIŠTENJA: MTL (zatvoreniji)

VARIJANTE: 18mm

SPECIFIČNOSTI: Sjajni MTL mesh grijači

Jedan od najjeftinijih tankova na tržištu namijenjenih MTL korisnicima. Najveća prednost ovog tanka su sjajni MTL mesh grijači. Mesh tehnologija je bolji izbor zbog bržeg i ravnomjernijeg zagrijavanja, a samim time i isparavanja. Mesh je do sada bio rezerviran isključivo za DL korisnike RBA tankova, a Vaporesso ga je napravio za MTL korisnike. Premda nismo ljubitelji odvrtanja tanka kako bi ga natočili, ni to ovdje nije tako problematično s obzirom da je gornji poklopac pravilno nazubljen i vrlo ga je jednostavno otvoriti.

Kupi

KYLIN M

NAČIN KORIŠTENJA: DL (otvoren)

VARIJANTE: 24mm

SPECIFIČNOSTI: Mesh

Kylin M jedan od jednostavnih RTA tankova za slaganje, pa vjerojatno i tu leži razlog njegovoj popularnosti. Jednostavno se montiraju mesh pločice koje se presaviju preko alata koji se dobije u kompletu. Postavljanje vate je također jednostavno, samo je bitno da se postavi mekano, jer ukoliko bude pretvrda doći će do zagaranja. Ne slini, ne curi i svakako ga preporučujemo svima koji koriste ili žele koristiti DL način parenja.

Kupi