Modovi

Geekvape Aegis Legend 2

Mod za dvije eksterne 18650 baterije

Legenda popularne Aegis serije s pravom nosi takvo ime jer je gotovo neuništiv. Aegis Legend 2 može se pohvaliti novim IP68 standardom, zahvaljujući kojem je mod još otporniji na vodu, prašinu i udarce. Istovremeno je 30% lakši i čak 15% manji, što ga čini još ugodnijim za držanje i korištenje. Za rad koristi dvije 18650 baterije (prodaju se zasebno), koje možete puniti izravno u uređaju, pomoću brzog USB-C priključka, skrivenog na vrhu iza silikonskog poklopca.
Skriven definitivno nije jasan zaslon u boji koji se nalazi neposredno ispod glavne tipke. Lako se možete snaći u korisničkom sučelju gdje su sve važne informacije odmah dostupne bilo da se radi o snazi, otporu, kapacitetu baterije ili broju udisaja. Nije se štedjelo na snazi pa vam je dostupno 200W čiste struje uz sve popularne i moderne načine rada. Također je opremljen novom mehaničkom bravom, za brzo i sigurno zaključavanje. Ako tražite čvrst, izdržljiv, siguran i snažan MOD, GeekVape Aegis Legend 2 je pravi izbor za vas.

Kupi

Innokin Coolfire Z80 MOD

Mod za jednu eksternu 18650 bateriju

Innokin Coolfire Z80 Mod maksimalne snage od 80W i munjevite brzine aktivacije izlazne snage od 0,003 sekunde. Pokreće ga jedna 18650 baterija (prodaje se zasebno) i brzo punjenje tipa C, te time obećava neprekidno cjelodnevno korištenje. Innokin Coolfire Z80 Box Mod može se pohvaliti inteligentnim načinima rada za vrhunsko, sigurno i svestrano parenje! Njegove impresivne nove karakteristike nude novi način rada F0 (Fourier) i Refresh koji podešavaju optimalnu frekvenciju struje kako bi se produljio vijek trajanja grijača i naglasile note aroma u vašoj omiljenoj tekućini. Uz čvrsto i izdržljivo, ali i impresivno lagano, kućište izrađeno od legure cinka otporno na blage padove, krasi ga i velik, pregledan ekran u boji te jednostavno podešavanje opcija i funkcija.

Kupi

Innokin – Kroma-R

Mod za jednu eksternu 18650 bateriju

Ovaj vrlo izdržljiv mod pokazao se vrlo uspješnim kako kod početnika tako i kod iskusnijih korisnika. Nije prevelik i ergonomski je oblikovan, pa savršeno paše u svaki dlan. Kvalitetno izvedena vratašca za bateriju su praktična i nakon dugoročnog svakodnevnog otvaranja ponašaju se kao nova. Također, iako se ne diči "shock-proof" tehnologijom, uspješno preživljava mnoge udarce i padove. Na njemu će jednako lijepo izgledati atomizeri promjera 19mm kao i oni od 25mm. Korisničko sučelje je lijepo i pregledno, a osim klasičnih postavki koje danas ima svaki mod, izdvajamo zgodnu mogućnost korištenja "soft, normal i hard" načina rada.

Kupi

Lost Vape – Grus

Mod za jednu eksternu 18650/20700/21700 bateriju

Grus nam je jedan od omiljenih modova. Osim sto je vizualno privlačan, već na prvi pogled jasno je da se radi o kvalitetnom i vrlo izdržljivom modu. Preporučujemo ga korisnicima kojima trebaju veći kapacitet baterije (21700 baterija) ili pak veća snaga (max 100 W), a posebno izdvajamo jednu značajku kojom se ne može pohvaliti mnogo single-battery modova – na njemu će sjajno izgledati i tankovi s čak 30mm promjera. Kao i svi modovi novije generacije dolazi s USB-C utorom. Šlag na kraju je display u boji i mogućnost biranja različitih tema i boja.

Kupi