Modovi

Eleaf – iStick Power Mono 3500mAh MOD

Eleaf iStick Power Mono novi je box mod od 80W, te dolazi s integriranom baterijom od 3500 mAh kako bi vam osigurao cjelodnevno korištenje.

Promjenjive snage do 80W, Eleaf iStick Power Mono je dizajniran za sve koji vole oblake pare i intenzivne arome jer podržava MTL i DTL način korištenja.

Također, smart čip unutar Eleaf iStick Power Mono može pametno preporučiti najbolju snagu za vaš grijač i automatski zapamtiti vašu uobičajenu postavku za isti.

U pakiranju ćete pronaći USB-C kabel za brzo punjenje, što vam omogućuje da se jako brzo vratite korištenju vašeg iStick uređaja kada je baterija prazna.

Prilično kompaktne veličine, a prepun svih funkcionalnosti, u ergonomskom dizajnu, s optimalnom udobnošću, Eleaf iStick Power Mono je idealan MOD za svaki tank.

Kupi

Lost Vape – Thelema Solo 100W

Mod za jednu eksternu 21700 / 18650 bateriju

Lost Vape Thelema Solo 100W Box Mod se napaja jednom baterijom 21700 / 18650 s maksimalnom izlaznom snagom od 100W (s baterijom od 21700).
Lost Vape Thelema Solo 100W Mod ima Modern Quest 2.0 čip s višestrukom zaštitom i 0,96 inčnim TFT zaslonom u boji sa 6 shema boja, te je jednostavan za rukovanje i podržava VW/ Power/ TC-SS994/ TC-SS316/ TC-Ni/ TC-Ti/ VPC/ Bypass načine rada kako bi se zadovoljile različite potrebe.
Mod Thelema Solo je kompatibilan s tankovima do 28 mm s 510 navojem.

Kupi

Geekvape Aegis Legend 2

Mod za dvije eksterne 18650 baterije

Legenda popularne Aegis serije s pravom nosi takvo ime jer je gotovo neuništiv. Aegis Legend 2 može se pohvaliti novim IP68 standardom, zahvaljujući kojem je mod još otporniji na vodu, prašinu i udarce. Istovremeno je 30% lakši i čak 15% manji, što ga čini još ugodnijim za držanje i korištenje. Za rad koristi dvije 18650 baterije (prodaju se zasebno), koje možete puniti izravno u uređaju, pomoću brzog USB-C priključka, skrivenog na vrhu iza silikonskog poklopca.
Skriven definitivno nije jasan zaslon u boji koji se nalazi neposredno ispod glavne tipke. Lako se možete snaći u korisničkom sučelju gdje su sve važne informacije odmah dostupne bilo da se radi o snazi, otporu, kapacitetu baterije ili broju udisaja. Nije se štedjelo na snazi pa vam je dostupno 200W čiste struje uz sve popularne i moderne načine rada. Također je opremljen novom mehaničkom bravom, za brzo i sigurno zaključavanje. Ako tražite čvrst, izdržljiv, siguran i snažan MOD, GeekVape Aegis Legend 2 je pravi izbor za vas.

Kupi