Modovi

Innokin – Kroma-R

Mod za jednu eksternu 18650 bateriju

Ovaj vrlo izdržljiv mod pokazao se vrlo uspješnim kako kod početnika tako i kod iskusnijih korisnika. Nije prevelik i ergonomski je oblikovan, pa savršeno paše u svaki dlan. Kvalitetno izvedena vratašca za bateriju su praktična i nakon dugoročnog svakodnevnog otvaranja ponašaju se kao nova. Također, iako se ne diči "shock-proof" tehnologijom, uspješno preživljava mnoge udarce i padove. Na njemu će jednako lijepo izgledati atomizeri promjera 19mm kao i oni od 25mm. Korisničko sučelje je lijepo i pregledno, a osim klasičnih postavki koje danas ima svaki mod, izdvajamo zgodnu mogućnost korištenja "soft, normal i hard" načina rada.

Kupi

Lost Vape – Grus

Mod za jednu eksternu 18650/20700/21700 bateriju

Grus nam je jedan od omiljenih modova. Osim sto je vizualno privlačan, već na prvi pogled jasno je da se radi o kvalitetnom i vrlo izdržljivom modu. Preporučujemo ga korisnicima kojima trebaju veći kapacitet baterije (21700 baterija) ili pak veća snaga (max 100 W), a posebno izdvajamo jednu značajku kojom se ne može pohvaliti mnogo single-battery modova – na njemu će sjajno izgledati i tankovi s čak 30mm promjera. Kao i svi modovi novije generacije dolazi s USB-C utorom. Šlag na kraju je display u boji i mogućnost biranja različitih tema i boja.

Kupi

GeekVape - Aegis X

Mod za 2 18650 baterije

Krenut ćemo od tehničkih specifikacija i u startu napomenuti da je ovaj mod otporan na udarce, prašinu, te je vodonepropusan, zbog čega je pri samom vrhu naših favorita. Kako ga napajaju 2 baterije, snaga se može podesiti do čak 200 W. Još jedan od aduta ovog moda je ogroman display u boji, a različite teme i boje možete podešavati prema vlastitom ukusu. Vrlo je lako upravljati njime samo jednom rukom, a da bi bio ugodan na dodir zaslužni su gumirani detalji. Ljubimac primarno DL korisnika, Aegis X brzo reagira, stabilan je i precizan u temperaturnoj kontroli, za što je zaslužan AS 2.0 chip.

Kupi