E-tekućine

Liqua - Traditional Tobacco

Najbolja duhanska tekućina za sve koji ulaze u svijet elektroničkih cigareta. Aroma duhana oplemenjena suptilnim pozadinskim notama koji daju vrlo uvjerljiv osjet zlatne virđinije. Obavezna za prvih mjesec dana prelaska s cigareta

Kupi

Liqua – American Blend

Duhanska nota prožeta slatkastim mednim notama koje su tamo negdje po strani, ali primjetne. Sjajno balansirana izvrstan je izbor za cjelodnevno korištenje koje neće izazvati zasićenjem.

Kupi

Liqua – Sweet Tobacco

Naš favorit od čistih duhana. Blago slatkast duhan sušen na suncu, karakterističnog okusa svakako je jedan od onih koje morate probati.

Kupi

RASPUTIN: DUHAN voli VIŠNJU

Rasputin predstavlja savršen spoj svijetlih duhana s višnjom.

Nastao je kao potraga za spajanjem laganih, svijetlih, američkih duhana i odgovarajuće višnje. Što je odgovarajuća višnja? U našem promišljanju ona bi trebala biti lagano gorkasto-slatka, s intenzitetom koji je slabiji od duhana kako ga ne bi prevladala. S obzirom na to da je višnja svaki puta značajno nadjačala duhan, odlučili smo dodati vrlo malo Cavendisha koji je idealno povezao svijetle duhane sa zrelim crnim višnjama.

Kupi

COCO BLANCO: Rafaelo u tekućem obliku

Bijela torta od kokosa najbolji je opis onoga što Vam donosi aroma Coco Blanco.

Umjereno intenzivna aroma, baš kao što bi očekivali kod popularnog Rafaela, gdje kokos izlazi iz kreme ravno prema okusnim pupoljcima i završava se s blagim pozadinskim okusom lješnjaka.

Krema koja je korištena za ovu aromu je prvenstveno mliječna s primjesama egzotične vanilije koja povezuje sve arome u jednu homogenu cjelinu i daje osnovni ton cijeloj kokos poslastici.

Kupi

SYRUP no.4 – VERY BERRY

Sjajna osvježavajuća kombinacija bobičastog voća s pozadinskom notom gaziranog tonika. Tko voli voćkice, ovo je obavezni dio repertoara.

Kupi

SYRUP no.5 – MANGO

Predivan osvježavajuće, slatkasto, gorkasti mango. Idealan kao cjelodnevna tekućina za sve koji vole voćne okuse. Za one kojima mango i ne znači puno u životu (kao autoru ovih redaka) svakako ga isprobajte. Neće biti dosadno napadan, obećavamo :)

Kupi

FAMILIAR – SPIKY Kaktus

Zašto bi netko pario kaktus? Zato što je sjajan. Ima sve elemente super tekućine: snažno tijelo trpkastog okusa, gornju slatkastu notu i donju blago kiselkastu. Premda je osvježavajući, svakako nije voćna tekućina. Svakako preporuka!

Kupi