E-Cigarete

Ako niste sigurni koju e-cigaretu kupiti, u nastavku pročitajte savjete i preporuke u kojima će se naći za svakoga ponešto. Izdvojili smo nekoliko opcija za svačiji budžet i potrebe, od novih do iskusnih korisnika električnih cigareta te onih koji žele uređaj što sličniji standardnoj duhanskoj cigareti. Iako su različiti po kapacitetu, načinu rada, snazi i drugim karakteristikama, svaki od ovih modela zasluženo se našao među našim preporukama. Proučite ih, a onaj koji vam se najviše svidi možete odmah i naručiti!

INNOKIN Coolfire Z60

Kapacitet baterije: 2500mAh (integrirana)

Snaga: 6W - 60W

Punjenje: USB-C 5V/1A

Kapacitet tanka: 3ml / 4.5ml s bubble staklom

Opis:
INNOKIN Kit CoolFire Z60 je moderan komplet koji se sastoji od box moda CoolFire Z60 i Zlide Top tanka. CoolFire mod moćan je i elegantan uređaj koji može isporučiti do 60W izlazne snage zahvaljujući integriranoj bateriji od 2500mAh. Zlide Top tank Ima zapremninu od 3ml, odnosno 4.5ml e-tekućine zahvaljujući Bubble staklu (koje dolazi u pakiranju). Ovaj tank je kompatibilan s serijom INNOKIN Zenith grijača koji vam jamče izdašne oblake uz očuvanje okusa.

Kupi

KIWI

Kapacitet baterije: 1650mAh + 400mAh (integrirana)

Zapremnina tanka: 1.8ml

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Način rada: automatski

Opis:
Kompaktna i elegantna, dizajnirana od strane bivših pušača, elektronička cigareta KIWI nastala je iz potrebe za vjerodostojnom alternativom za sve koji žele prestati pušiti, kombinirajući iskustva korištenja cigareta i prednosti uređaja za grijanje duhana. KIWI je jedinstven proizvod jer vam omogućuje da uživate u iskustvu sličnom pušenju tradicionalne cigarete uz pamučne filtere koji pružaju osjećaj parenja najsličniji korištenju klasičnih cigareta, para je „suha“, kondenzacije nema, te istovremeno pruža zavidnu količinu pare i bogat okus arome.

Korištenje KIWI parilice je izuzetno jednostavno i zbog potpunog odsustva gumba na samom uređaju te automatske, lagane i iznimno brze aktivacije povlačenjem.

Uz uređaj valja spomenuti i pripadajući Powebank koji služi kao eksterna baterija od 1650 mAh s magnetskim spajanjem, koji ujedno pruža zaštitu e-cigareti od udaraca i oštećenja.

Kupi

VOOPOO DORIC 20

Kapacitet: 1500mAh

Snaga: 20W

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Način rada: automatski i aktivacija gumbom

Kapacitet spremnika: 2ml

Opis:
Novi Voopoo pen style pod sustav elegantnog i diskretnog dizajna i odličnih performansi, idealan je za nove korisnike, a ujedno je i hvalevrijedan dodatak za iskusne korisnike. Snagom od 20W i baterijom od 1500mAh, služit će vas cijeli dan te se lako i brzo može napuniti putem USB-C priključka za samo 1 sat. Uz praktičan automatski način rada koji se aktivira povlačenjem, također se može aktivirati pritiskom na gumb te ima i LED indikator za prikaz izlazne snage. Njegov ITO tank, kapaciteta od 2ml s nepropusnim dizajnom bočnog punjenja je kompatibilan sa svim grijačima serije ITO (dolazi u pakiranju s M2 i M3 grijačima od 1,0ohma i 1,2ohma).

Kupi

VAPORESSO GTX ONE

Kapacitet: 2000 mAH

Snaga: 5 - 40W

Punjenje: 2A Type-C fast charging

Opis:
Best buy box mod e-cigareta za sve pušače do 20tak cigareta dnevno. Najveća prednost ove parilice je sigurno veliki izbor grijača u standardnoj ili mesh varijanti za mtl parenje. Vrlo kvalitetna vanjska obrada otporna na grebanje omogućiti će „preživljavanje“ i u bespućima velikih ručnih torbi.

Većina korisnika će se savršeno pronaći u jednoj od ove dvije varijante mesh grijača: GTX 1.2Ω MESH coil (7-11W), GTX 0.8Ω MESH coil (12-20W). Regulacija protoka zraka je idealna za zatvorenije i otvorenije-zatvorene načine parenja. 2A punjenje je raritet među baterija za e-cigarete. Naša velika preporuka za ovu e-cigaretu s obzirom na cijenu i kvalitetu.

Kupi