E-Cigarete

Vaporesso VTHRU

Kapacitet: 900mAh

Snaga: 5 - 25W (varijabilna)

Zamjenski podovi: 0,7 i 1,2

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Način rada: automatski i tipka

Opis:
najbolja mala e-cigareta na tržištu (Veljača,2021). Idealna kao početna parilica ili za korisnike kojima treba „nešto manje“ u određenim situacijama (backup model). Za sve koji imaju problem s prevelikom kondenzacijom, ova parilica je najbolje rješenje. Kućište je od aluminija što daje fini osjećaj kvalitete u rukama. Preporuka je koristiti tekućine do max 70% Vga, a idealno 50/50.

Kupi

GEEPVAPE WENAX STYLUS

Kapacitet: 1100mAh

Snaga: 16W(0.6ohm) /11W(1.2ohm)

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Kapacitet spremnika: 2ml

Opis:
Ako vam je pen style dizajn ono što tražite, Wenax je sigurno parilica koju treba razmotriti. 1100mAh baterija je idealna za pušače do 15tak cigareta dnevno, a hoće li trajati cijeli dan ovisi i o grijačima koje koristite. Punjenje tekućinom je relativno lako, osim što za mali gumeni čep će trebati malo bolje noktom potegnuti.

Umjereniji 1.2ohm grijači će Vam duže trajati i prikladniji je ako tražite nešto slabiju i umjereniju paru s tekućinama s većim udjelom nikotina (12mg ili 18mg).

Jači grijač od 0.6ohm će davati topliju paru u većoj količini i može se koristiti sa 3mg ili 6 mg nikotina.

Kupi

VAPORESSO GTX ONE

Kapacitet: 2000 mAH

Snaga: 5 - 40W

Punjenje: 2A Type-C fast charging

Opis:
Best buy box mod e-cigareta za sve pušače do 20tak cigareta dnevno. Najveća prednost ove parilice je sigurno veliki izbor grijača u standardnoj ili mesh varijanti za mtl parenje. Vrlo kvalitetna vanjska obrada otporna na grebanje omogućiti će „preživljavanje“ i u bespućima velikih ručnih torbi.

Većina korisnika će se savršeno pronaći u jednoj od ove dvije varijante mesh grijača: GTX 1.2Ω MESH coil (7-11W), GTX 0.8Ω MESH coil (12-20W). Regulacija protoka zraka je idealna za zatvorenije i otvorenije-zatvorene načine parenja. 2A punjenje je raritet među baterija za e-cigarete. Naša velika preporuka za ovu e-cigaretu s obzirom na cijenu i kvalitetu.

Kupi