E-Cigarete

KIWI

Kapacitet baterije: 1650mAh + 400mAh (integrirana)

Zapremnina tanka: 1.8ml

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Način rada: automatski

Opis:
Kompaktna i elegantna, dizajnirana od strane bivših pušača, elektronička cigareta KIWI nastala je iz potrebe za vjerodostojnom alternativom za sve koji žele prestati pušiti, kombinirajući iskustva korištenja cigareta i prednosti uređaja za grijanje duhana. KIWI je jedinstven proizvod jer vam omogućuje da uživate u iskustvu sličnom pušenju tradicionalne cigarete uz pamučne filtere koji pružaju osjećaj parenja najsličniji korištenju klasičnih cigareta, para je „suha“, kondenzacije nema, te istovremeno pruža zavidnu količinu pare i bogat okus arome.

Korištenje KIWI parilice je izuzetno jednostavno i zbog potpunog odsustva gumba na samom uređaju te automatske, lagane i iznimno brze aktivacije povlačenjem.

Uz uređaj valja spomenuti i pripadajući Powebank koji služi kao eksterna baterija od 1650 mAh s magnetskim spajanjem, koji ujedno pruža zaštitu e-cigareti od udaraca i oštećenja.

Kupi

Vaporesso ZERO 2

Kapacitet: 800mAh

Snaga: 9W(1.3 ohm) / 11W(1.0ohm)

Zamjenski podovi: CCELL 1.3 i MESH 1.0 ohm

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Način rada: automatski

Kapacitet spremnika: 3ml

Opis:
Novi mali div iz Vaporessa - minimalnih dimenzija, velike snage i izuzetnih performansi za maksimalno zadovoljstvo.

Vaporesso Zero 2 je nova verzija originalnog Renova Zero. Dolazi s 23% jačom baterijom (800mah) i 50% većim kapacitetom spremnika (3ml). Koristi napredni AXON chipset sa automatskim sustavom aktivacije (aktivacija povlačenjem). Izrađen od izdržljive, ali lagane legure cinka, inspiriran je svemirskom tehnologijom te ima elegantno i moderno kućište i zadivljujući blistav izgled. Uz nepropusni PTF (Press To Fill) sustav donjeg punjenja, dolazi s Mesh (1,0ohm) i CCELL (1.3ohm) Coil Podom dizajniranim za optimalan okus i količinu pare.

Također je kompatibilan s Renova Zero podovima.

Kupi

VOOPOO DORIC 20

Kapacitet: 1500mAh

Snaga: 20W

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Način rada: automatski i aktivacija gumbom

Kapacitet spremnika: 2ml

Opis:
Novi Voopoo pen style pod sustav elegantnog i diskretnog dizajna i odličnih performansi, idealan je za nove korisnike, a ujedno je i hvalevrijedan dodatak za iskusne korisnike. Snagom od 20W i baterijom od 1500mAh, služit će vas cijeli dan te se lako i brzo može napuniti putem USB-C priključka za samo 1 sat. Uz praktičan automatski način rada koji se aktivira povlačenjem, također se može aktivirati pritiskom na gumb te ima i LED indikator za prikaz izlazne snage. Njegov ITO tank, kapaciteta od 2ml s nepropusnim dizajnom bočnog punjenja je kompatibilan sa svim grijačima serije ITO (dolazi u pakiranju s M2 i M3 grijačima od 1,0ohma i 1,2ohma).

Kupi

VAPORESSO GTX ONE

Kapacitet: 2000 mAH

Snaga: 5 - 40W

Punjenje: 2A Type-C fast charging

Opis:
Best buy box mod e-cigareta za sve pušače do 20tak cigareta dnevno. Najveća prednost ove parilice je sigurno veliki izbor grijača u standardnoj ili mesh varijanti za mtl parenje. Vrlo kvalitetna vanjska obrada otporna na grebanje omogućiti će „preživljavanje“ i u bespućima velikih ručnih torbi.

Većina korisnika će se savršeno pronaći u jednoj od ove dvije varijante mesh grijača: GTX 1.2Ω MESH coil (7-11W), GTX 0.8Ω MESH coil (12-20W). Regulacija protoka zraka je idealna za zatvorenije i otvorenije-zatvorene načine parenja. 2A punjenje je raritet među baterija za e-cigarete. Naša velika preporuka za ovu e-cigaretu s obzirom na cijenu i kvalitetu.

Kupi

INNOKIN GO Z KIT

Kapacitet: 1500mAh

Snaga: 13W

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Način rada: aktivacija gumbom

Kapacitet spremnika: 2ml

Opis:
Innokin GO Z Kit je funkcionalan i praktičan pen style komplet. Visokokvalitetne izrade, laganih dimenzija, s mat teksturiranom površinom, otporan na lagane do umjerene udarce i visoke temperature. Uz integriranu bateriju od 1500 mAh, Innokin GO Z Kit omogućuje vam cjelodnevno korištenje te brzo punjenje putem USB-C priključka. Innokin GO Z Tank zapremnine od 2ml je namijenjen za MTL (mouth to lung) način korištenja, a izrađen je od PCTG(foodgrade) plastike. Također ima 'slide to open' gornje punjenje sa silikonskom zaštitnom gumicom te podesiv sustav protoka zraka za personalizirano korištenje. Automatski prilagođava izlaznu snagu ovisno o instaliranom grijaču te je kompatibilan s Innokin grijačima serije Z (dolazi u pakiranju sa grijačem serije Z od 1.6ohma). Odličan uređaj za nove ali i iskusne korisnike..

Kupi