E-Cigarete

KIWI

Kapacitet baterije: 1650mAh + 400mAh (integrirana)

Zapremnina tanka: 1.8ml

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Način rada: automatski

Opis:
Kompaktna i elegantna, dizajnirana od strane bivših pušača, elektronička cigareta KIWI nastala je iz potrebe za vjerodostojnom alternativom za sve koji žele prestati pušiti, kombinirajući iskustva korištenja cigareta i prednosti uređaja za grijanje duhana. KIWI je jedinstven proizvod jer vam omogućuje da uživate u iskustvu sličnom pušenju tradicionalne cigarete uz pamučne filtere koji pružaju osjećaj parenja najsličniji korištenju klasičnih cigareta, para je „suha“, kondenzacije nema, te istovremeno pruža zavidnu količinu pare i bogat okus arome.

Korištenje KIWI parilice je izuzetno jednostavno i zbog potpunog odsustva gumba na samom uređaju te automatske, lagane i iznimno brze aktivacije povlačenjem.

Uz uređaj valja spomenuti i pripadajući Powebank koji služi kao eksterna baterija od 1650 mAh s magnetskim spajanjem, koji ujedno pruža zaštitu e-cigareti od udaraca i oštećenja.

Kupi

Voopoo V.THRU

Kapacitet: 900mAh

Snaga: 5 - 25W (varijabilna)

Zamjenski podovi: 0,7 i 1,2

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Način rada: automatski i tipka

Opis:
najbolja mala e-cigareta na tržištu (Veljača,2021). Idealna kao početna parilica ili za korisnike kojima treba „nešto manje“ u određenim situacijama (backup model). Za sve koji imaju problem s prevelikom kondenzacijom, ova parilica je najbolje rješenje. Kućište je od aluminija što daje fini osjećaj kvalitete u rukama. Preporuka je koristiti tekućine do max 70% Vga, a idealno 50/50.

Kupi

GEEPVAPE WENAX STYLUS

Kapacitet: 1100mAh

Snaga: 16W(0.6ohm) /11W(1.2ohm)

Punjenje: USB-C 5V/1A fast charging

Kapacitet spremnika: 2ml

Opis:
Ako vam je pen style dizajn ono što tražite, Wenax je sigurno parilica koju treba razmotriti. 1100mAh baterija je idealna za pušače do 15tak cigareta dnevno, a hoće li trajati cijeli dan ovisi i o grijačima koje koristite. Punjenje tekućinom je relativno lako, osim što za mali gumeni čep će trebati malo bolje noktom potegnuti.

Umjereniji 1.2ohm grijači će Vam duže trajati i prikladniji je ako tražite nešto slabiju i umjereniju paru s tekućinama s većim udjelom nikotina (12mg ili 18mg).

Jači grijač od 0.6ohm će davati topliju paru u većoj količini i može se koristiti sa 3mg ili 6 mg nikotina.

Kupi

VAPORESSO GTX ONE

Kapacitet: 2000 mAH

Snaga: 5 - 40W

Punjenje: 2A Type-C fast charging

Opis:
Best buy box mod e-cigareta za sve pušače do 20tak cigareta dnevno. Najveća prednost ove parilice je sigurno veliki izbor grijača u standardnoj ili mesh varijanti za mtl parenje. Vrlo kvalitetna vanjska obrada otporna na grebanje omogućiti će „preživljavanje“ i u bespućima velikih ručnih torbi.

Većina korisnika će se savršeno pronaći u jednoj od ove dvije varijante mesh grijača: GTX 1.2Ω MESH coil (7-11W), GTX 0.8Ω MESH coil (12-20W). Regulacija protoka zraka je idealna za zatvorenije i otvorenije-zatvorene načine parenja. 2A punjenje je raritet među baterija za e-cigarete. Naša velika preporuka za ovu e-cigaretu s obzirom na cijenu i kvalitetu.

Kupi