Innokin CoolFire Z80 (+ Zenith II 2 5,5ml) Pink

Na zalihi
SKU
11612.00260
Webshop cijena
65,00 EUR
Dostupnost u poslovnicama
Poslovnica Dostupno Niska zaliha Nije dostupno
Importanne Centar
Avenue Mall
Arena Centar
Ozaljska
Maksimirska
Dodajte na listu želja
Innokin Coofire Z80 Zenith II Kit

Coolfire Z80 uparen je sa Zenith II spremnikom kako bi pružio najbolje od Innokina: preciznost, snagu i udobnost.

Z80 ima 4. generaciju vape tech F0 načina, dokazano produžava vijek zavojnice i pojačava proizvodnju okusa za iskustvo bez premca. Pokretan nagrađivanom serijom Z-Coil Platform, Zenith II donosi čvršći, glatkiji MTL vap i pruža izvanredne RDL performanse. Izdržljivi okvir od legure cinka kombinira se s izborom izvrsnih tekstura i boja, osmišljen tako da prirodno stane na dlan vaše ruke.
Značajke Innokin Coofire Z80 Zenith II kompleta:

FO, 4. generacija Vaping tehnologije.
Primarni način rada na sučelju, FO, produljuje vijek zavojnice i pojačava arome koristeći izmjeničnu struju (ACM) za stvaranje valnog oblika koji neprekidno radi dok parite. To je omogućeno slanjem električnog izlaza u dva smjera preko zavojnice, na puno precizniji i učinkovitiji način.i
Aktivirajte osvježavanje kad god želite poboljšati zavojnicu, revitalizirati okuse i produljiti vijek zavojnice. Osvježavanje napaja zavojnicu na 40% vaše zadane snage, izmjeničnom strujom, uvlačeći više tekućine u zavojnicu.

Uz novi Zenith II - Kralj se vratio!
Spremnik koji je promijenio scenu MTL-a vratio se i bolji nego ikad. Od tihog, uskog i glatkog MTL izvlačenja do izvanrednog RDL vapa, nadogradite svoje iskustvo preciznim protokom zraka. Napunite bez napora nadograđenu okretnu kapicu. Također smo dodali silikonsku brtvu na otvor za punjenje za jednostavno punjenje.Potpuna kompatibilnost Z-zavojnice
Z-zavojnice dizajnirane su u suradnji s Philom Busardom i Dimitrisom Agrafiotisom kao dio Platform serije. Svjetski poznati po svojim performansama u okusu i kvaliteti, Z-zavojnice nude niz izbora koji odgovaraju vašim osobnim željama.
Zenith II uključuje MTL grijače za proizvodnju okusa 0,8ohm i izvanrednu RDL 0,3ohm zavojnicu.

Izmjenjiva baterija 18650
Zakrenite poklopac poklopca baterije i brzo zamijenite bateriju 18650. Coolfire Z80 ima USB-C priključak za punjenje i čitav niz integriranih sigurnosnih zaštita.

Izuzetno brzo
Omogućuje brzinu paljenja od 0,003s i izlaznu snagu do 80W.

Izbor izvrsnih tekstura i boja
Jedinstvene teksture slične antilopu i koži nevjerojatno su lagane i mekane na dodir. Boje se kreću od oštre crno-bijele do prigušene palete boja sive boje. Okvir Coolfire Z80 dolazi u 4 jedinstvene boje, kožno crnoj, pepeljasto sivoj, kožno bijeloj, oblačno sivoj.
Više informacija
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 65,00 EUR
Najniža cijena na datum (unutar 30 dana) 2024-03-21
Proizvođač Innokin
Napišite recenziju
Recenzirate:Innokin CoolFire Z80 (+ Zenith II 2 5,5ml) Pink
Vaša ocjena