Koja je najbolja e-cigareta?

23.12.2021.

Koja Vam je najbolja ecigareta, pitanje je koje se svako malo provlači u komunikaciji s korisnicima. Novi korisnici često smatraju da je izbor različitih modela i različite cijene ujedno i signal kvalitete.

Je li tome stvarno tako?

Kroz desetogodnišnje iskustvo u savjetovanju korisnika o izboru ecigarete, najodgovornije tvrdim NE – cijena i izbor parilice nikada ne bi smjeli biti povezani.

Kad dođete u naše specijalizirane dućane s ecigaretama „Parilica“, osoba koja tamo radi je primarno savjetnik u prodaji (osim ako znate točno što trebate, tada je više prodavač).

Svi mi ćemo vas uglavnom pitati ista pitanja: koje cigarete pušite i koliko dnevno, te ćemo također uzeti u obzir dob korisnika. Ovo nisu samo ljubazna pitanja, već po njima mi sortiramo koji proizvod će Vama najviše pomoći da prestanete pušiti. Nije isto radi li se o ženskoj osobi koja konzumira 10tak slim cigareta ili o muškoj osobi koja konzumira 3 kutije dnevno. Također je bitno procijeniti hoće li se osoba snaći sa izmjenom grijača, regulacijom struje ili treba ići na što jednostavnije uređaje.

Tek nakon odgovora i naše procjene, mi ćemo Vam ponuditi izbor parilica za koje smatramo da su primjerene Vama i Vašim potrebama, te da ćete uz njih najjednostavnije prestati pušiti.

Prednost rada u Parilici je što nudimo pušaču točno ono što mu treba kako bi prestao pušiti, a ne ono što bi bilo najskuplje i sl… I iza toga postoji i ekonomska podloga: mi smo stvorili korisnika/kupca tek kad smo mu pomogli da se odvikne od cigarete. Ukoliko to nismo uspjeli, tada on više nije naš kupac i nastavlja biti konzument duhanskih cigareta.

Kroz svih ovih 10 godina stvorili smo podlogu za kompletnu scenu i tržište ecigaretama koje postoji danas u Hrvatskoj upravo ispravnim savjetovanjem i pomaganjem korisnicima da se odviknu pušenja. Uvijek smatram da smo mogli više i žao mi je što ima korisnika koji nisu uspjeli….tako da smo se sigurno mogli i morali više potruditi, ali na tome svakodnevno radimo.

Tako da odgovor na pitanje koja je najbolja ecigareta – koja god će Vas maknuti sa duhanskih!

P.S. U drugom nastavku ću objasniti kako izabrati najbolju ecigaretu za svoje potrebe.