4 Artikal(a)

po stranici
Innokin Kroma Z (pod-mod) Kapacitet baterije: 3000mAh Kapacitet atomizera: 4,5ml Punjenje: USB-type C (5V/1A fast) Snaga: 6-40w (ovisno o korištenom grijaču) Naćin parenja: MTL - RDL

Opširnije

Posted in Novosti By Filip Tokić

Korištenje ilegalnih THC spremnika uzrok je plućnih oboljenja, potvrdio je američki CDC, koji je zadužen za istraživanje uzroka iznenadnih oboljenja na području SAD-a.

Međutim, šteta prema osobnim isparivačima več je učinjena i lažna percepcija je stvorena. "Svi znaju" da ljudi umiru od e-cigareta!

Opširnije

Posted in Novosti By Mario Trgovec

NOVA ZAKONSKA REGULATIVA

26.7.2018. 08:43

Direktiva je obvezujući pravni akt za sve države članice radi uspostavljanja jedinstvenog tržišta. Stoga, kad EU napravi direktivu, sve države članice MORAJU regulirati svoje zakonodavstvo prema istoj. Ovdje ne postoje iznimke! (osim država koje su pristupanjem EU izborili neke povlastice) U ovu direktivu je po prvi puta uvedena i regulirana elektronička cigareta.

Opširnije

Posted in Novosti By Mario Trgovec
Od 1.-03. Travnja 2016. održavao se VapJamUK u Londonu. Svrha ovakvih sajmova je prezentirati ono što se trenutno nudi na tržištu elektroničkih cigareta, vidjeti neke druge koncepte, trendove, informirati se o novostima vezano za regulativu, vidjeti situacije na drugim tržištima i sl. Iako je na sajmu bilo preko 100+ izlagača, ovaj blog ću posvetiti nečemu što je mnogo važnije od samih e-tekućina, parilica i drugih proizvoda koji su bili zastupljeni.

Opširnije

Posted in Novosti By Filip Tokić

4 Artikal(a)

po stranici