Innokin Kroma Z recenzija: by Sara @ Importanne

6.05.2021.

Innokin Kroma Z

  • Kapacitet baterije: 3000mAh
  • Kapacitet atomizera: 4,5ml
  • Punjenje: USB-type C (5V/1A fast)
  • Snaga: 6-40w (ovisno o korištenom grijaču)

Opis:

Najbolja ecigareta (pod-mod) kojeg ćete imati priliku probati, 3000mAh sakriveno u laganom elegantnom kućištu, što omogućava i korisnicima do 30ak cigareta dnevno da bez problema cijeli dan uživaju u parenju bez straha da će im se baterija isprazniti pred kraj dana.

Punjenje spremnika tekućinom je vrlo jednostavno, gumica se nalazi na stražnjoj strani i vrlo jednostavno se otvara i zatvara, bez potrebe da cijeli spremnik vadimo iz uređaja.

Baterija će automatski prepoznati otpor grijača u spremniku i isto tako idealnu snagu za taj otpor, što će puno olakšati početnicima koji većinom imaju strah od naprednijih uređaja poput ovog.

Ono što dodatno podiže ovaj pod-mod od ostalih jest raznolik izbor grijača, a većina korisnika će se pronaći u jednoj od dvije najprodavanije vrste grijača Innokin Zenith 0,8ohm (15-18w), ili Innokin Zenith 1,2 ohm (10-14w). U paketu dolaze dvije vrste grijača: MTL (način uvlačenja cigarete, uzak protok, više nikotina) u otporu od 0,8 ohm (15-18w) i RDL grijač (znatno otvoreniji, širi protok zraka, malo nikotina) u otporu od 0,3 ohm (30-40w).

Sve u svemu, jedan pod-mod za tisuće različitih potreba i korisnika.